post@esmarch.dk 97 31 55 40
Ny søgning »
« Tilbage
     
 Print huset
 
8 pers.
 
300 m.
 
800 m.
 
 
2 pers.
 
 
 
 
 
Internet
 
 
3 Soverum: 3DS
Bolig-/Grundareal: 102 / 1.301 m²
Byggeår: 2012


Et virkeligt flot luksussommerhus, der oser af feriestemning. Huset fremstår overalt lyst og indbydende og er velindrettet med store rum, flotte badeværelser og med boblebad og sauna. Her er du tæt på Søndervigs mange forretninger, restauranter og golfbanen, men også tæt på den skønne strand.

Tæt på det hele

Dette flotte og stemningsfyldte luksussommerhus i Søndervig byder de perfekte rammer om en skøn ferie. Her er du tæt på naturen, tæt på strøget i Søndervig hvor forretninger og restauranter ligger som perler på en snor. Du har en spændende golfbane kun få hundrede meter væk og den endeløse sandstrand lige om hjørnet.

Skøn indretning

Sommerhuset er lyst og indbýdende indrettet og har 3 rummelige soveværelser med skabsplads og gode senge. Her er 2 soveværelser med 3/4 senge og 1 soveværelse med en fuld dobbeltseng. Alle værelser har trægulve . Det velindrettede køkken har opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med stor separat fryser på 225 liter, så er du lystfisker er her god plads til fangsten. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er flot og stemningsfyldt indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fladskærm. I huset er der også en hems med 2 ekstra sovepladser, samt installeret energibesparende varmepumpe. Der er gulvvarme i køkken og stuen.  Her er 2 badeværelser med gulvvarme, det største er desuden udstyret med et boblebad til 2 personer, og her er også indgang til husets sauna. I huset har du også gratis adgang til trådløst internet. I alt er der 3 fladskærms-TV i huset, heraf 2 med DVD, ligesom der også er en Playstation 2. Huset er isoleret efter de nyeste foreskrifter og sammen med varmepumpen gør det at huset er billigt at varme op.

God terrasse

Huset har en dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse, hvor man kan nyde den friske luft og holde en hyggelig grillaften. Terrassen er udstyret med liggestole, havemøbler og grill.

Det siger vores gæster om feriehuset


 
D. 30.03. 2016
På en skala fra 1-5 scorer sommerhuset 5


sagde Aase Stride, Danmark

Velindrettet og godt udstyret sommerhus
Fantastiske omgivelser med flere terrasser, der giver mange muligheder for at finde sig en "hyggekrog".


Luksussommerhus i Søndervig med sauna og boblebad 5,0 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser. 1 brugeranmeldelser.


Soverum:3
Bolig-/Grundareal: 102 / 1.301 m²
Byggeår: 2012


Køkken: Køleskab, fryser (225 L), microbølgeoven, opvaskemaskine.

Stue: Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad: Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige: Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse. Lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.
Se stort kort
  
  
Huse i nærheden:
 
Priser
Her ses den først ledige ankomst
Ankomst (lør-lør)
1 uge:4.598 kr.
2 uger:8.366 kr.
3 uger: 12.134 kr. 10.250 kr.  
4 uger: 15.902 kr. 13.076 kr.