post@esmarch.dk 97 31 55 40
Ny søgning »
« Tilbage
     
 Print huset
 
6 pers.
 
150 m.
 
1500 m.
 
 
2 pers.
 
 
 
 
 
Internet
 
3 Soverum + hems: 2DS, 2E
Bolig-/Grundareal: 120 / 1.548 m²
Byggeår: 2010

Et fantastisk smukt luksusferiehus, hvor der er kræset for detaljerne, ude såvel som inde. Huset, der er omkranset af dejlige terrasser, har en dejlig beliggenhed kun et stenkast fra stranden og i gåafstand Søndervig Centrum, hvor restauranter og specialforretninger ligger som perler på en snor.

Luksusferiehus på Hafavej i Søndervig

Huset er et fantastisk flot murstenshus med stråtag og en meget smuk og spændende indretning, hvor du øjeblikkeligt føler dig hjemme. Her er der tale om et luksusferiehus i høj kvalitet, hvor der er kræset for detaljerne.

Der er 3 super dejlige og lyse værelser, hvoraf de 2 af værelserne er med dobbeltsenge, og det sidste med 2 enkeltsenge. Huset har også et ekstra værelse med sofa og fladsskærms-TV, hvor børnene evt. kan hygge sig og lege. Der er et lækkert og indbydende badeværelse med spa og sauna - perfekt til et par timers ren wellness og forkælelse. I huset findes yderligere et flot, mindre badeværelse. Stuen, spisestuen og køkkenet er i åben forbindelse og indrettet i hjertet af huset. Det er et helt fantastisk flot og spændende rum, hvor man får lyst til at tilbringe mange timer i selskab med familien. Til de lidt koldere dage kan brændeovnrn varme hele rummet op, samtidig med den skaber en hyggelig stemning i huset. Her er selvfølgelig også et stort fladskærms-TV og trådløst internet.

Gode terrasser nær stranden

Huset er omkranset af gode terrasse, så der er altid mulighed for at sidde ude og nyde de smukke omgivelser. På den ene side af huset danner klitterne en naturlig afskærmning for vinden, og den ene af terrasserne er lukket, hvilket er helt perfekt, hvis man har nysgerrige småbørn eller hunde med. Så nyd de dejlige sommerdage på terrassen, mens stegen simre på grillen, og snup et glas rødvin, mens du fornemmer, hvordan dagen og oplevelserne langsomt forplanter sig i kroppen.Soverum + hems:3
Bolig-/Grundareal: 120 / 1.548 m²
Byggeår: 2010


Køkken: Køleskab, fryser (45 L), microbølgeoven, opvaskemaskine.

Stue: Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad: Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige: Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, varmepumpe. Lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.
Se stort kort
  
  
Huse i nærheden:
 
Priser
Her ses den først ledige ankomst
Ankomst (fre-fre)
1 uge:5.069 kr.
2 uger:10.138 kr.
3 uger: 15.207 kr.  
4 uger: Ikke muligt