post@esmarch.dk 97 31 55 40
Ny søgning »
« Tilbage
     
 Print huset
 
6 pers.
 
400 m.
 
4500 m.
 
 
 
 
 
 
Internet
 
 
3 Soverum: DS, 4E
Bolig-/Grundareal: 87 / 2.002 m²
Renoveret /Byggeår: 2009 / 1975

På en fantastisk og helt unik naturgrund finder du dette velindrettede og hyggelige feriehus. Fra huset og ikke mindst husets terrasser har du en pragtfuld udsigt over det smukke område og Ringkøbing Fjord. Et perfekt valg for dig, der gerne vil bo i et naturskønt område med flot vandudsigt.

Dejligt træhus med udsigt over Ringkøbing Fjord 

Dette klassiske sommerhus er noget helt særligt. Huset ligger i et utroligt smukt område og har desuden en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord. Er du til smuk natur og vand, så er dette sommerhus med garanti noget for dig. Indretningen i huset er en hyggelig blanding af gammelt og nyt i klare farver.

Mon ikke de fleste af os forbinder et træhus med ferie. Det naturlige materiale emmer af ro og afslapning. De rustikke trævægge i dette feriehus er ingen undtagelse. De giver varme og atmosfære til indretningen og formår at skabe en rigtig hyggelig feriestemning i huset. 

Nyd sommeren på terrassen 

Til feriehuset hører naturligvis også en rigtig dejlig terrasse. Huset har desuden en lille, lukket gårdsplads med meget læ. Det dejlige udeområde har også en skøn udsigt til fjorden. Til terrassen hører naturligivs gode havemøbler, liggestole og grill, så rammerne er lagt til hyggelige grillaftener med venner og familie. 

Et skønt naturområde med mange oplevelser  

Havvej ligger i et kuperet terræn i Skodbjerge, som har mange gode udsigtsposter over hav, eng og fjord. Området er en sandt naturparadis for både børn og voksne. Her kan I opleve naturen på allertætteste hold eller tage familien med på tur til Hvide Sande eller Søndervig. Her finder i et væld af aktiviteter og underholdning for børn og voksne i alle aldre. Soverum:3
Bolig-/Grundareal: 87 / 2.002 m²
Renoveret /Byggeår: 2009 / 1975


Køkken: Køleskab, fryser (60 L), microbølgeoven, opvaskemaskine.

Stue: Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad: Gulvvarme.

Øvrige: Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe. Lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, garage.
Se stort kort
  
  
Huse i nærheden:
 
Priser
Her ses den først ledige ankomst
Ankomst (lør-lør)
1 uge:2.768 kr.
2 uger:Ikke muligt
3 uger: Ikke muligt  
4 uger: Ikke muligt