post@esmarch.dk 97 31 55 40
Ny søgning »
« Tilbage
     
 Print huset
 
6 pers.
 
700 m.
 
3000 m.
 
Max 1
 
2 pers.
 
 
 
 
 
Internet
 
3 Soverum: 2DS, 2E
Bolig-/Grundareal: 104 / 1.227 m²
Byggeår: 1999


Et dejligt og velindrettet feriehus, særdeles velbeliggende på naturgrund med fantastisk panoramaudsigt over de fredede og meget smukke hede- og klitarealer ved Nr. Lyngvig fyr. Et godt valg for dig, der ønsker et dejligt hus med god komfort og naturskønne omgivelser.

Sommerhus på Fyrmarken 

Det hyggelige sommerhus er flot og lyst indrettet med loft til kip og gode, gedigne møbler. Spise- og opholdsstue er husets hjerte. Her kan I samles om en lækker middag med en god flaske vin eller sidde i sofaen og nyde den fantastiske udsigt, der er til de fredede hede- og klitarealer ved Nr. Lyngvig fyr. Huset har desuden både spabad og sauna. 

Oplev Lyngvig  

Med Nr. Lyngvig fyr i baghaven er det naturligvist oplagt at besøge det smukke fyr, som er blevet et vartegn for området. Fyrret blev opført i 1906, som følge af en tragisk ulykke, hvor 24 søfolk mistede livet. Fra fyrret er der en fantastisk udsigt ud over landskabet og Ringkøbing Fjord. 

Bevæger du dig væk fra fyrret og over på fjordsiden, finder du Lyngvis lille, hyggelige havn, som bestemt er et besøg værd. Og kun en kort køretur fra feriehuset ligger Hvide Sande og Søndervig, som har mange, spændende aktiviteter at byde på for hele familien. Fra gode butikker, aktivitetscenter, og bowling til lækre restauranter og gode badestrande. 

Det siger vores gæster om feriehuset


 
D. 25.07. 2016
På en skala fra 1-5 scorer sommerhuset 5


sagde Gæst, Danmark

Det er et rigtig lækkert sommerhus, vi kunne godt selv tænke os et sådan


Dejligt sommerhus på Fyrmarken 5,0 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser. 1 brugeranmeldelser.


Soverum:3
Bolig-/Grundareal: 104 / 1.227 m²
Byggeår: 1999


Køkken: Køleskab, fryser (87 L), microbølgeoven, opvaskemaskine.

Stue: Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad: Spabad, gulvvarme, gæstetoilet med gulvvarme.

Øvrige: Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe. Afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.
Se stort kort
  
  
Huse i nærheden:
 
Priser
Her ses den først ledige ankomst
Ankomst (lør-lør)
1 uge:3.828 kr.
2 uger:Ikke muligt
3 uger: Ikke muligt  
4 uger: Ikke muligt