post@esmarch.dk 97 31 55 40
Ny søgning »
« Tilbage
     
 Print huset
 
4 pers.
 
300 m.
 
1000 m.
 
Max 1
 
 
 
 
Internet
 
 
2 Soverum: 2DS
Bolig-/Grundareal: 71 / 1.734 m²
Renoveret /Byggeår: 2008 / 1976


Lige syd for Hvide Sande ligger dette dejlige og velholdte sommerhus. Huset er omgivet af læfyldte terrasser. Her er bl.a. udekøkken og fiskerenseplads. På den nærliggende klittop er opsat bord og bænk, hvorfra den smukke udsigt over landskabet, Vesterhavet og fjorden kan nydes. 1 hund tilladt.

Hyggeligt sommerhus tæt på det hele

Dette velindrettede og hyggelige sommerhus er på 71 m2 og og har plads til 4 personer og en hund. Der er 2 soveværelser, begge med dobbeltsenge og trægulve. Badeværelset er med bruseniche. Køkken og stue hænger sammen og ligger i  den sydlige ende af huset. Køkkenet er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og en stor 100 liters fryser. I stuen finder I en hyggelig og flot brændeovn,  fladskærms-TV og en DVD-afspiller. Der endvidere vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet.

Tæt på klitter og strand - ideelt til ferie med hund

Dette feriehus er placeret på en stor naturgrund og ligger i læ af en kæmpe klit midt i den facinerende vestjyske natur. Fra den sydvendte terrasse går der trapper op til toppen af klitten, hvorfra den vidunderlige udsigt rigtig kan nydes. I forbindelse med den overdækkede, nordvendte terrasse finder I et stort og praktisk udekøkken. Terrasserne er særdeles indbydende og giver mulighed for at nyde udelivet det meste af dagen.

Der er gode muligheder for at lystfiske i og omkring Hvide Sande, og dagens fangst kan renses udenfor inden tilberedning eller nedfrysning. De mange butikker og restauranter befinder sig i gåafstand fra huset. Og der er kun 300 meter til nærmeste strand.

Et rigtigt godt valg, hvis du er lystfisker eller har din hund med på ferie.

Det siger vores gæster om feriehuset


 
D. 03.07. 2013
På en skala fra 1-5 scorer sommerhuset 4


sagde Niels Henrik Nielsen, Glostrup

Dejligt, velindrettet og hyggeligt hus med alt hvad man har brug for. Bortset fra danske tv. Tæt på byen og tæt på en flot natur.


Hyggeligt og højt beliggende sommerhus i Hvide Sande 4,0 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser. 1 brugeranmeldelser.


Soverum:2
Bolig-/Grundareal: 71 / 1.734 m²
Renoveret /Byggeår: 2008 / 1976


Køkken: Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue: Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Øvrige: Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse. Afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.
Se stort kort
  
  
Huse i nærheden:
 
Priser
Her ses den først ledige ankomst
Ankomst (lør-lør)
1 uge:2.339 kr.
2 uger:6.398 kr.
3 uger: 10.457 kr.  
4 uger: 13.456 kr.