post@esmarch.dk 97 31 55 40
Ny søgning »
« Tilbage
     
 Print huset
 
6 pers.
 
200 m.
 
1100 m.
 
 
 
 
 
 
Internet
 
3 Soverum: DS, 4E
Bolig-/Grundareal: 103 / 1.300 m²
Renoveret /Byggeår: 1999 / 1972

Et rigtig godt og rummeligt feriehus i den storslåede natur på Vestkysten i Danmark. Huset har en stor afskærmet terrasse, hyggelig stue med brændeovn samt badeværelse med sauna. Et moderne køkken og komfortable soverum med plads til 6 personer. Kun ca. 200m til Vesterhavet. med de fine sandstrande.

Godt feriehus med brændeovn

Husets centrum er det veludstyrede køkken, der står i åben forbindelse spisestuen og den hyggeligt indrettede opholdsafdeling med komfortable møbler, hvor der kan stresses af foran den gedigne brændeovn eller med en god film. Overalt i huset er der god plads, både i stue, soveværelser og det store badeværelse med bruser, gulvvarme og adgang til den rummelige sauna. Der er desuden gratis trådløst internet, vaskemaskine og tørretumbler i dette feriehus.

Ferie ved Vestkysten

Beliggenheden er fin på en stor naturgrund med gynger til familiens mindste. Den store afskærmet terrasse er møbleret med gode havemøbler, liggestole og grill til de udendørs kulinariske udfoldelser. Her kan man virkelig nyde, at der er højt til himlen i den vestjyske natur. Har I lyst til oplevelser, seværdigheder eller blot en travetur med lidt shopping eller restaurantbesøg byder området på masser af muligheder langs hele den skønne Holmsland Klit mellem Nordsøen og den lidt roligere idylliske Ringkøbing Fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal: 103 / 1.300 m²
Renoveret /Byggeår: 1999 / 1972


Køkken: Køleskab, fryser (50 L), microbølgeoven, opvaskemaskine.

Stue: Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad: Gulvvarme.

Øvrige: Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse. Afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.
Se stort kort
  
  
Huse i nærheden:
 
Priser
Her ses den først ledige ankomst
Ankomst (lør-lør)
1 uge:3.758 kr.
2 uger:Ikke muligt
3 uger: Ikke muligt  
4 uger: Ikke muligt