post@esmarch.dk 97 31 55 40
Ny søgning »
« Tilbage
     
 Print huset
 
6 pers.
 
250 m.
 
2000 m.
 
 
2 pers.
 
 
 
 
 
Internet
 
 
3 Soverum: 2DS, 2E
Bolig-/Grundareal: 86 / 1.200 m²
Byggeår: 1997

Dette skønne feriehus repræsenterer noget af det bedste, hvis du vil holde en dejlig afslappende ferie i Danmark tæt ved hav og strand. Huset ligger kun få minutter fra Vesterhavet og fra surfpladsen ved Ringkøbing Fjord.

Super beliggenhed

Dette hus ligger noget nær perfekt for enhver som elsker naturen og havet. Beliggende i Årgab, hvor tangen er smal og hav og fjord næsten mødes, er huset det optimale udgangspunkt for ture til stranden, eller hvis du kan lide at prøve kræfter med naturen som windsurfer på fjorden, og for de rutinerede på havet. Et rigtigt godt udgangspunkt for din næste aktive ferie i Danmark.

Velindrettet og hyggeligt

Huset har stort køkken alrum kombineret med stuen. Her er åbent til kip og masser af lysindfald fra glaspartiet mod syd. Soveværelserne har alle gode boksmadrasser og skabsplads. På badeværelset kan du boltre dig i boblebadet eller nyde varmen i saunaen efter en lang dag ved hav og fjord.

Velegnet til børnefamilier

Huset er omgivet af en helt lukket terrasse, og er indrettet med havemøbler, liggestole og grill. Desuden har huset gynge og sandkasse. Et rigitgt godt hus for f.eks børnefamilier, i gå afstand fra Hvide Sande og fra havet og stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal: 86 / 1.200 m²
Byggeår: 1997


Køkken: Køleskab, fryser (40 L), microbølgeoven, opvaskemaskine.

Stue: Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad: Spabad, gulvvarme, gæstetoilet med gulvvarme.

Øvrige: Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe. Lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.
Se stort kort
  
  
Huse i nærheden:
 
Priser
Her ses den først ledige ankomst
Ankomst (fre-fre)
1 uge:2.818 kr.
2 uger:5.636 kr. 4.227 kr.
3 uger: 8.454 kr. 6.341 kr.  
4 uger: 11.272 kr. 8.454 kr.